SupportSupport

Kundsupport

Ring telefonsupport för kunder

031-00 00 01

Mån - Fre: 08.00 - 18.00
Lör - Sön: Stängt

Du kan alltid maila oss!

support@gasystem.se

Skriv ditt kundnummer eller företagsnamn i ämnesraden så att vi kan handlägga ditt ärende snabbare.

Vi är små och medelstora företags IT-avdelning
Sedan 1993.

Vi älskar kombinationen IT och företagande.

När du arbetar med oss får du därför mer än bara teknisk hjälp; vi ser till att dina IT-system stöttar dina affärer på bästa sätt. Från säljstöd, kunddatabas och e-post till servrar, nätverk och mjukvara.

Vi är idag åtta personer varav fyra tekniska konsulter med vardera över tjugo års erfarenhet av IT i små och medelstora företag. Med den smarta molnlösningen Kaseya övervakar vi prestanda och säkerhet för hela företagets IT-miljö. Och vår support är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Vad innebär det för dig som kund?

Med oss får du en smart kombination av automatiserade molntjänster och personlig support. Du minimerar antalet konsulttimmar och får en kostnadseffektiv lösning som är anpassad för mindre företag.

Från vårt kontor i Göteborg arbetar vi med kunder runt om i Västsverige. Därför är vi alltid nära till hands när du behöver personligt support eller snabbt behöver en av våra konsulter på plats. Välkommen till GA System – Närproducerad IT.

Göran Behmer, VD och försäljningsansvarig

Antal år i branschen: 33 år

Vad driver dig i ditt arbete?
Jag drivs av att utveckla företaget och personalen så att vi möter upp våra kunders behov. Jag vill alltid ha en nära dialog med våra kunder för att förstå deras verksamhet och vad som är viktigt för dem – det är ju då vi har förutsättningar att leverera rätt IT lösning. Jag har också god hjälp av vår styrgrupp för att nå företagets mål, där styrgruppen har en mångårig erfarenhet av branschen som sådan samt verksamhetsutveckling.

Gunilla Eklind, Styrgruppsmedlem

Antal år i branschen: 40

Vad driver dig i ditt arbete?
Jag har en lång bakgrund inom större företag, både inom IT och verksamhetsutveckling. Det är roligt och inspirerande att delta i styrgruppen och se hur mina erfarenheter ifrån den stora organisationen också fungerar i det mindre företaget. Många gånger är det samma utmaningar och möjligheter, det som framförallt skiljer är korta beslutsvägar och snabb feedback på genomförda förändringar.

Britt Warnesjö, Ekonomiansvarig

Britt är utbildad verksamhetscontroller vid IHM och arbetar idag med ekonomi och ekonomistyrning i bolaget.

Anders Klerfors, IT-tekniker

Antal år i branschen: 24

Vad driver dig i ditt arbete?
Jag arbetar i normalfallet med nätverkslösningar för företag med mellan 10 och 50 användare. Som jag ser det är det viktigt att investera i rätt utrustning från början – så blir det enklare och mer kostnadseffektivt att bygga ut nätverket när företaget växer och utvecklas. Vi erbjuder hjälp med inköp, installation, konfigurering och drift, så att du som kund kan få en enklare IT-vardag.

Peter Magnusson, Teknikeransvarig

Antal år i branschen: 24

Vad driver dig i ditt arbete?
Jag drivs av att hela tiden utveckla organisationen i en effektiv och kundvänlig riktning. Jag försöker helt enkelt se till att alla tekniker arbetar för nöjdare kunder genom en väloljad och bra arbetsmiljö. Tekniskt gillar jag de utmaningar som större serverinstallationer och dagens säkerhetsarbete erbjuder.

Stefan Brunander

Antal år i branschen: 30+
Jag har lång erfarenhet från både större företag och som egenföretagare och vet hur viktigt det är med en fungerande IT-miljö.På GA System är jag med i styrgruppen där vi arbetar med både kort- och långsiktiga strategier för företagets tillväxt. VD och jag arbetar med att etablera nya kunder och dessutom coachar jag våra tekniker i deras marknadsinriktade arbete.

Fredrik Johansson

Oavsett om en arbetsplats är fast stationerad eller mobil, är det viktigt att de arbetsverktyg som används är uppdaterade och anpassade för det dagliga arbetet. Med hjälp av Kaseya kan vi ta fram en nätverkskarta som visar en översikt av företagets IT-park. Kunden får reda på varje enhets livslängd, säkerhetsstatus och hälsa. Ofta används detta som budgetunderlag inför kommande budgetperiod.

Andreas Sjöström

Vad driver dig i ditt arbete?

Det som driver mig mest är min nyfikenhet och vilja att lära mig nya produkter och tillvägagångssätt som jag ser kan skapa värde i kundens verksamhet. Jag tycker om utmaningen som IT-branschen erbjuder där varje problem är unikt och branschen utvecklas ständigt. Ett av mina kompetensområden är risk och säkerhetsanalys, där inte minst den nya EU lagstiftningen är en utmaning.

Det känns väldigt bra att kunna hjälpa våra kunder och målet är att genom förebyggande arbete och effektivisering undvika tänkbara driftstopp.

 

Några av våra samarbetspartners:

Vill du veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer om våra IT-tjänster för små- och tillväxtföretag.

Telefon:

031-709 56 30

Till toppen