SupportSupport

Kundsupport

Ring telefonsupport för kunder

031-7095630

Mån - Fre: 08.00 - 18.00
Lör - Sön: Stängt

Du kan alltid maila oss!

support@gasystem.se

Skriv ditt kundnummer eller företagsnamn i ämnesraden så att vi kan handlägga ditt ärende snabbare.

Nyhetsbrev April 2020

Postad 15 april 2020 i Nyheter

Hej

Nu i dessa tider har vi haft fokus på annat virus än just datavirus, Corona har fått oss alla att tänka om, hur och var vi arbetar. Vi har fokuserat på att få det att fungera med distansarbete för våra kunder och vi ser att det skiljer sig i hur van man är vid distansarbete, både med olika lösningar men också att hålla i möten via Teams eller Skype. När det gäller Teams så kan din Kundansvarig ge tips och råd för att skapa effektiva möten.
Vi på GA System har anpassat oss till situationen och arbetar nu helt och hållet på distans för att inte orsaka onödig risk för smitta när vi åker runt till Er kunder.
För de av er som har era serverlösningar i molnet så har det bara varit att jobba vidare oavsett plats men för er övriga har vi skapat VPN lösningar där det inte redan funnits, se nedan vad som kan vara ett lämpligt nästa steg för att ha en teknisk säker lösning för distansarbete.

Göran Behmer, VD
GA System AB

 

Några skillnader i distansarbete via VPN alternativt Molntjänst

VPN är en tekniskt sett gammal lösning och man kan ibland få problem när man byter till olika platser, även svarstiderna kan bli något långsammare. När ni funderar på att uppgradera er lokala server så hjälper vi er att se över hur det kan vara möjligt att ta hela eller delar av installationen till molnet. Med en sådan plattform så skapas en mycket flexibel lösning över tid, både när det gäller att växa eller minska i kapacitet och att kunna arbeta var som helst ifrån.
En annan viktig aspekt speciellt i dessa tider, är att kunna undvika investeringskostnaden. När vi tar er till vår molntjänst så blir det en löpande månadskostnad utan investering.
Kontakta din Kundansvarig tekniker så gör vi en första inventering för offert.

Till toppen