SupportSupport

Kundsupport

Ring telefonsupport för kunder

031-7095630

Mån - Fre: 08.00 - 18.00
Lör - Sön: Stängt

Du kan alltid maila oss!

support@gasystem.se

Skriv ditt kundnummer eller företagsnamn i ämnesraden så att vi kan handlägga ditt ärende snabbare.

Nyhetsbrev Februari 2019

Postad 07 februari 2019 i Nyheter

Hej!

I det här nyhetsbrevet tänker jag inte prata om det du redan vet om oss på GA, jag tänker mer ta upp allt annat som vi också kan bidra med. Visse du att i Office365 som de flesta numera hyr, så finns det en rad produkter som följer med utan extra kostnad och som gör arbetslivet enklare och framförallt mer effektivt. Som du säkert vet så är effektivitet oftast lika med lönsamhet, vi tipsar gärna om produkterna och ser också till att ni kommer igång på ett bra sätt som passar er verksamhet. Vidare tycker vi också att en ordentlig säkerhetsgenomgång aldrig är fel, det mynnar sedan ut i en IT policy som håller i många år.

Göran Behmer, VD
GA System AB

Har du koll på din säkerhet?
Låt oss hjälpa dig att få en överblick över din IT säkerhet, det gäller den rent tekniska såväl som den säkerhetsmedvetenhet som finns hos din personal. Genom att göra intervjuer med nyckelpersoner inom din organisation samlar vi en helhetsbild över hur man arbetar och resonerar kring säkerhet. Parallellt med intervjuerna gör vi en inventering av den IT tekniska lösningen och lyfter fram vilka problem och risker vi ser. Som ett nästa steg görs en säkerhetsanalys med förslag på åtgärder. Det kan t ex vara starkare lösenord, utveckla en IT policy och genom utbildning skapa en högre säkerhetsmedvetenhet.

Jerker Dellblad, VD: Att låta GA system intervjua min ledningsgrupp och andra nyckelpersoner satte fokus på en del risker som behövde åtgärdas, både lågt hängande frukter som enkelt kunde åtgärdas men också områden som kräver lite större insatser såsom en tydlig IT policy och åtgärder för att öka säkerhetsmedvetenheten. I samband med intervjuerna kom även andra förbättringsområden fram, sådant jag redan visste men även andra områden som är viktiga för att skapa en ännu mer effektiv arbetsmiljö.


Office365
Behöver du förstå hur din organisation kan bli mer effektiv med Office365? Det är ofta svårt att överblicka hur olika verktyg som exempelvis Office365 kan bidra i att göra vardagen enklare. Genom att vi tillsammans med dig tittar in i era utmaningar, vad som strular och där det behövs ett bättre flyt tar vi fram ett förslag.
Vi utgår ifrån de arbetssituationer, som ni tycker är viktiga att fokusera på, och bygger ett scenario kring detta i de verktyg som kan vara aktuella för att lösa uppgiften, t ex Teams, OneNote, OneDrive, Planner.
Tillsammans i en workshop arbetar vi fram vad som fungerar bäst för din verksamhet och dess utmaningar.

Microsoft Molntjänster
Virtuella servrar, arbetsstationer, backuplösningar mm, möjligheterna är oändliga i Microsofts miljö. Vi har idag flertalet servrar i Azure och erfarenheten att kunna råda dig vad som blir bäst för era behov.

Till toppen