SupportSupport

Kundsupport

Ring telefonsupport för kunder

031-7095630

Mån - Fre: 08.00 - 18.00
Lör - Sön: Stängt

Du kan alltid maila oss!

support@gasystem.se

Skriv ditt kundnummer eller företagsnamn i ämnesraden så att vi kan handlägga ditt ärende snabbare.

Nyhetsbrev Oktober 2017

Postad 16 oktober 2017 i Nyheter

Tydlighet, engagemang och kompetens
Värdeorden på väggen var starten på en resa som aldrig kommer sluta. Arbetet med förändringar har varit närvarande sedan dess och resultaten har på flera sätt varit lyckade.
– Hur ska vi förändra kulturen på sikt? Vi ser att grunden i det är vårt eget beteende och detta är i fokus. Det är jätteroligt, det har hänt mycket och vi har blivit mycket mer effektiva.
Vad betyder då dessa värdeord och vad har de inneburit?

Vågar stå upp för kompetensen
– Förr gjorde vi bara, idag är vi betydligt tydligare mot våra kunder, säger Göran.
Han berättar att de har blivit bättre på att förmedla planen som finns och att göra avstämningar och involvera kunderna. I och med relationen finns också en tätare dialog idag. GA System kan vara ärliga kring vad som behöver göras just här, en integritet kunderna visat stor uppskattning kring för.

Redo för nya kunduppdrag
I och med förändringsarbetet har arbetet inhouse blivit betydligt effektivare. Mer tid för varje kund och högre kvalité i samarbetena har gjort att GA System nu är redo för nya kunduppdrag.

Göran Behmer, VD
GA System AB

Riskanalys – känner du till riskerna i din organisation?

Om man inte har en föraning om vilka händelser som kan inträffa är det svårt att bygga upp en säkerhetskultur. Vi har själva gjort vår hemläxa och vill nu erbjuda denna möjlighet för dig som kund. Genom vårt nyförvärv, Andreas Sjöström, så har vi nu ökat kompetensen inom IT-säkerhet.

Att säkerhetsfrågan har blivit en angelägen fråga det senaste råder ingen tvekan om. När EU nu i maj 2018 instiftar den nya dataskyddsförordningen, GDPR, stramas kraven åt ytterligare.

– Vi jobbar mycket med säkerheten tillsammans med våra kunder då hoten blir allt vassare. Här arbetar vi proaktivt både externt med tekniken och med rekommendationer internt på företagen.

Vi börjar med ett kundbesök då vi sätter ramarna för uppdraget och vi jobbar enligt nedanstående angreppssätt.

 

Kontakta Andreas för ett besök. Andreas.sjostrom@gasystem.se

Vi välkomnar ny kund!

Vi hälsar vår nya kund välkommen. Tjänstebilsexperten och Båtexperten är nystartade företag och vi är glada att dom valt oss som IT-partner.

Martin Wackfelt säger:
Att använda GA System som IT-leverantör är ett självklart val för oss. Vårt samarbete startade tidigt med Göteborgs Motorgrupp, en koncern där omsättningen var över en halvmiljard och som mest 130 anställda. Att leverera en helhetsprodukt då var en något större utmaning för GA System, mot vårt idag, relativt inte så stora företagande med b la Tjänstebils Experten och Båt Experten. Dock har GA System varit lyhörda och för dem att hantera även oss som små-bolag och nystartade har skett utan ”lagg på linan” .

Mer info om kunden? Kontakta martin.wackfelt@tjanstebilsexperten.se

Och vad har hänt sedan sist…

 

Våra erfarenheter under första tiden med Datto

Vi upplever denna produkt som mycket stabil och ligger väl i linje med de krav vi har på en backup lösning. Detta är fundamentet i vår verksamhet och ger oss mycket bra övervakningsmöjligheter. Här ser vi egentligen inga begränsning hur vi kan skräddarsy detta utifrån varje unikt behov. En viktig del är de rapportmöjlighet som finns, här har vi full koll på att allt fungerar som det ska.

Vi känner oss säkra

Webroot som virus klient har ökat tryggheten när det kommer till skadlig kod. Vi ser direkt om något inträffat hos dig som kund genom att detta verktyg är integrerat med vårt övervakningssystem (Kaseya).

 Vi använder MS Sharepoint, något för dig?

Ett effektivt hjälpmedel för både små och stora organisationer. Flexibiliteten gör att det är enkelt att hitta användningsområden. Det handlar om all information som behöver delas i organisationen t ex dokumentation, gemensamma kalendrar, arbetsrapportering etc. Allt nås genom den behörighetsstruktur man sätter upp. Kontakta oss gärna så börjar vi med en behovsanalys.

Du vet väl om att vi kan ge dig viktig information 

I föregående nyhetsbrev så tog vi upp hur vi arbetar med vårt övervakningsverktyg (Kaseya). Här kan vi bereda rapporter som kan ge dig viktig information vid olika beslut. T ex hur stor del av maskinparken är föråldrad, olika versioner av mjukvara på klienter, lagringsutrymmen och kapacitet etc.

Till toppen