SupportSupport

Kundsupport

Ring telefonsupport för kunder

031-7095630

Mån - Fre: 08.00 - 18.00
Lör - Sön: Stängt

Du kan alltid maila oss!

support@gasystem.se

Skriv ditt kundnummer eller företagsnamn i ämnesraden så att vi kan handlägga ditt ärende snabbare.

Vi är små och medelstora företags IT-avdelning
Sedan 1993.

Vi älskar kombinationen IT och företagande.

När du arbetar med oss får du därför mer än bara teknisk hjälp; vi ser till att dina IT-system stöttar dina affärer på bästa sätt. Vi är idag sju personer personer varav fyra tekniska konsulter med över tjugo års erfarenhet av IT i små och medelstora företag. Som ett tillägg till våra seniora tekniker har vi dessutom kompetens inom projekt- och förändringsledning. Med smarta molnlösningar övervakar vi prestanda och säkerhet för hela företagets IT-miljö, vi har koll på all information som behövs för en säker och effektiv IT för ditt företag. Och vår support är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Vad innebär det för dig som kund?

Med oss får du förutom en smart kombination av verksamhetsnära IT, automatiserade molntjänster och personlig support, även tillgång till taktiskt stöd från seniora IT- och affärskonsulter. Du får en kostnadseffektiv lösning som är anpassad för mindre företag och inte minst – utdelning av gjorda investeringar genom effektiv och väl genomtänkt implementering i din verksamhet. Från vårt kontor i Göteborg arbetar vi med kunder runt om i Västsverige. Därför är vi alltid nära till hands när du behöver personligt support eller snabbt behöver en av våra konsulter på plats. Välkommen till GA System – Närproducerad IT.

Peter Magnusson, Teknikansvarig

Antal år i branschen: 30 år

Vad driver dig i ditt arbete?

Jag drivs av att hela tiden utveckla organisationen i en effektiv och kundvänlig riktning. Jag försöker helt enkelt se till att alla tekniker arbetar för nöjdare kunder genom en väloljad och bra arbetsmiljö. Tekniskt gillar jag de utmaningar som större installationer och dagens säkerhetsarbete erbjuder.

Anders Klerfors, IT-konsult

Antal år i branschen: mer än 30 år

Vad driver dig i ditt arbete?

Jag drivs av att arbeta förebyggande så att mina kunder alltid upplever en väl fungerande arbetsmiljö, det är viktigt att förstå helheten för att snabbt lösa problem om de ändå uppstår. Det är också en spännande tid att verka inom IT, det finns stora utvecklingsområden som jag är nyfiken på och hur dessa kan skapa nya möjligheter för våra kunder. Jag arbetar i normalfallet med nätverkslösningar för företag med mellan 10 och 50 användare. Som jag ser det är det viktigt att investera i rätt utrustning från början – så blir det enklare och mer kostnadseffektivt att bygga ut nätverket när företaget växer och utvecklas.

Andreas Sjöström

Vad driver dig i ditt arbete?

Det som driver mig mest är min nyfikenhet och vilja att lära mig nya produkter och tillvägagångssätt som jag ser kan skapa värde i kundens verksamhet. Jag tycker om utmaningen som IT-branschen erbjuder där varje problem är unikt och branschen utvecklas ständigt. Ett av mina kompetensområden är risk och säkerhetsanalys, där inte minst den nya EU lagstiftningen är en utmaning. Det känns väldigt bra att kunna hjälpa våra kunder och målet är att genom förebyggande arbete och effektivisering undvika tänkbara driftstopp.

Britt Warnesjö, Ekonomiansvarig

 

Britt är utbildad verksamhetscontroller vid IHM och arbetar idag med ekonomi och ekonomistyrning i bolaget.

 

 

Några av våra samarbetspartners:

Vill du veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer om våra IT-tjänster för små- och tillväxtföretag.

Telefon:

031-709 56 30

Till toppen