SupportSupport

Kundsupport

Ring telefonsupport för kunder

031-00 00 01

Mån - Fre: 08.00 - 18.00
Lör - Sön: Stängt

Du kan alltid maila oss!

support@gasystem.se

Skriv ditt kundnummer eller företagsnamn i ämnesraden så att vi kan handlägga ditt ärende snabbare.

Vi är små och medelstora företags IT-avdelning
Sedan 1993.

Vi älskar kombinationen IT och företagande.

När du arbetar med oss får du därför mer än bara teknisk hjälp; vi ser till att dina IT-system stöttar dina affärer på bästa sätt. Vi är idag sju personer personer varav fyra tekniska konsulter med över tjugo års erfarenhet av IT i små och medelstora företag. Som ett tillägg till våra seniora tekniker har vi dessutom kompetens inom projekt- och förändringsledning. Med smarta molnlösningar övervakar vi prestanda och säkerhet för hela företagets IT-miljö, vi har koll på all information som behövs för en säker och effektiv IT för ditt företag. Och vår support är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Vad innebär det för dig som kund?

Med oss får du förutom en smart kombination av verksamhetsnära IT, automatiserade molntjänster och personlig support, även tillgång till taktiskt stöd från seniora IT- och affärskonsulter. Du får en kostnadseffektiv lösning som är anpassad för mindre företag och inte minst – utdelning av gjorda investeringar genom effektiv och väl genomtänkt implementering i din verksamhet. Från vårt kontor i Göteborg arbetar vi med kunder runt om i Västsverige. Därför är vi alltid nära till hands när du behöver personligt support eller snabbt behöver en av våra konsulter på plats. Välkommen till GA System – Närproducerad IT.

Göran Behmer, VD och försäljningsansvarig

Antal år i branschen: 37 år

Vad driver dig i ditt arbete? 

Jag drivs av att utveckla företaget och personalen så att vi möter upp våra kunders behov. Jag vill alltid ha en nära dialog med våra kunder för att förstå deras verksamhet och vad som är viktigt för dem – det är ju då vi har förutsättningar att leverera rätt IT lösning. I vår strävan att hela tiden arbeta med förändringar i vår verksamhet så ser jag också en utmaning – och möjlighet – att vara med och arbeta med förändringar även hos våra kunder i både ledningsgrupper och projekt.

Gunilla Eklind Behmer, Affärsutveckling och projektledning

Antal år i branschen: 40 år

Vad driver dig i ditt arbete?

Jag har en lång bakgrund inom större företag, både inom IT och verksamhetsutveckling. Det är roligt att få dela med mig av mina erfarenheter både inom GA system som organisation och inte minst tillsammans med våra kunder. Det som driver mig är att se att en investering får förväntad utväxling, t ex att en affärsapplikation får den effekt som förväntats genom en väl förberedd implementation. Jag vet av erfarenhet att detta gör stor skillnad på en lyckad respektive mindre lyckad implementation.

Britt Warnesjö, Ekonomiansvarig

 

Britt är utbildad verksamhetscontroller vid IHM och arbetar idag med ekonomi och ekonomistyrning i bolaget.

 

 

Anders Klerfors, IT-konsult

Antal år i branschen: mer än 30 år

Vad driver dig i ditt arbete?

Jag drivs av att arbeta förebyggande så att mina kunder alltid upplever en väl fungerande arbetsmiljö, det är viktigt att förstå helheten för att snabbt lösa problem om de ändå uppstår. Det är också en spännande tid att verka inom IT, det finns stora utvecklingsområden som jag är nyfiken på och hur dessa kan skapa nya möjligheter för våra kunder. Jag arbetar i normalfallet med nätverkslösningar för företag med mellan 10 och 50 användare. Som jag ser det är det viktigt att investera i rätt utrustning från början – så blir det enklare och mer kostnadseffektivt att bygga ut nätverket när företaget växer och utvecklas.

Peter Magnusson, Teknikeransvarig

Antal år i branschen: 24 år

Vad driver dig i ditt arbete?

Jag drivs av att hela tiden utveckla organisationen i en effektiv och kundvänlig riktning. Jag försöker helt enkelt se till att alla tekniker arbetar för nöjdare kunder genom en väloljad och bra arbetsmiljö. Tekniskt gillar jag de utmaningar som större installationer och dagens säkerhetsarbete erbjuder.

Fredrik Johansson, IT-konsult

Antal år i branschen: 23 år

Vad driver dig i ditt arbete?

Jag drivs av att lösa komplicerade tekniska problem och ligga i framkant när det gäller ny teknologi. Viktigt för mig är att hela tider scanna av den IT-mässiga omvärldsbevakningen och utvärdera vad som kan ge våra kunder största möjliga nytta. Det dagliga arbetet består av alltifrån molnlösningar till användarsupport. Just nu har jag stort fokus på Microsoft Azure, hur våra kunder och vi på GA System kan vidareutveckla våra tjänster genom framtidens molntjänster.

Andreas Sjöström

Vad driver dig i ditt arbete?

Det som driver mig mest är min nyfikenhet och vilja att lära mig nya produkter och tillvägagångssätt som jag ser kan skapa värde i kundens verksamhet. Jag tycker om utmaningen som IT-branschen erbjuder där varje problem är unikt och branschen utvecklas ständigt. Ett av mina kompetensområden är risk och säkerhetsanalys, där inte minst den nya EU lagstiftningen är en utmaning. Det känns väldigt bra att kunna hjälpa våra kunder och målet är att genom förebyggande arbete och effektivisering undvika tänkbara driftstopp.  

Några av våra samarbetspartners:

Vill du veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer om våra IT-tjänster för små- och tillväxtföretag.

Telefon:

031-709 56 30

Till toppen