SupportSupport

Kundsupport

Ring telefonsupport för kunder

031-7095630

Mån - Fre: 08.00 - 18.00
Lör - Sön: Stängt

Du kan alltid maila oss!

support@gasystem.se

Skriv ditt kundnummer eller företagsnamn i ämnesraden så att vi kan handlägga ditt ärende snabbare.

Nyhetsbrev Juni 2019

Postad 20 juni 2019 i Nyheter

Hej!

Alla pratar om molntjänster, det gör vi också. Vi ser till att hela tiden följa utvecklingen och vad som är bäst för våra kunders olika förutsättningar, det gäller såväl Azure (Microsofts molntjänst) som Microsoft 365. Det är viktigt för oss att ligga i framkant och kunna bevaka och förmedla vad som är bäst för olika behov. Vi har byggt våra erfarenheter på oss själva och kör nu all vår interna IT i Azure, nyligen har vi också avslutat vårt senaste kundprojekt i Azure.
Ett annat område som jag vill nämna är att det börjar bli hög tid att se över och uppgradera gamla Windows 7 klienter, Microsoft kommer inte att uppdatera säkerheten på dessa efter den 14 januari 2020. Vi hjälper dig att inventera och komma med förslag. Det samma gäller Windows server 2008, här tar vi fram en plan för att uppgradera alternativt stänga ner dessa servrar.
Avslutningsvis så önskar jag dig en riktigt härlig sommar!Göran Behmer, VD
GA System AB
Azure – Microsofts server i molnet
Är ett naturligt nästa steg vid serverbyte alternativt ändrade behov. I stället för att göra som tidigare, ta en investeringskostnad för en server eller annan hårdvara och ha den lokalt på kontoret kan vi nu optimera vad som blir bästa lösningen i varje enskilt fall. Azure fungerar på så sätt att det blir en löpande månadskostnad baserat på kapacitet och tillgänglighet, alltid ett säkert skalskydd och senaste hårdvara. Dessutom finns möjlighet att välja till olika tjänster steg för steg utifrån den uppkomna behovsbilden. Olika förutsättningar gäller för olika kunder, vilket kan resultera i en s k hybridlösning som innebär en kombination av lokal server och molntjänst. Vi börjar med en inventering och kommer med förslag på lösning som i många fall kan vara en stegvis approach att ta sig till en molntjänst.

ÄNTLIGEN SOMMAR!

De närmsta veckorna går många på semester, så även vi. Under dessa veckor har vi supporten bemannad som vanligt. Där kan dock förekomma viss väntetid som vi hoppas att ni har överseende med. Det vanliga underhållet och övervakning kommer också att utföras som vanligt.
Support anmäler ni till 031-7095630 eller support@gasystem.se

Ha en härlig semestertid!

Till toppen